Zilā māla peldes

Pāvilostas zilais māls
Iesakām Pāvilostas zilā māla peldes!

Iesakām izbaudīt bagātības, ko daba sniedz mūsu skaistumam!

Atrodams jūras krastā aiz Jūrakmens pie meža. Pāvilostas zilais māls satur plašu, organismam viegli uzņemamu minerālvielu un mikroelementu spektru. Māls absorbē toksīnus, tam ir antibakteriāla un pret iekaisumu iedarbība. Māls ir izcils kosmētiskais līdzeklis. Izlietoto mālu nav ieteicams izmantot atkārtoti! Izšķaidītus mālus ūdenī var glabāt neierobežotu laiku!

Māls mīkstina ādu, pastiprina mikrocirkulāciju, uzlabo audu barošanu, veicina šūnu reģenerāciju. Latvijas zilo mālu enerģētiskais starojums ir par 40 % spēcīgāks nekā citur pasaulē atrastajiem māliem.

Visārstnieciskākos mālus var iegūt vasarā – laikā, kad tos kārtīgi apspīdējusi saule. No tikko iegūtiem māliem izveido bumbiņas un novieto kaltēšanai saulē aptuveni vienu diennakti. Māli, kas daudzus gadsimtus ir gulējuši zemes dzīlēs, uzņems saules enerģiju un to iedarbība būs daudzkārt efektīvāka. Šādas izkaltētas māla bumbiņas ieliek atvērtā stikla, koka, vai porcelāna traukā un glabā visu ziemu, līdz vasarai, kad var atjaunot šos krājumus. Pirms lietošanas, mālu bumbiņas izmērcē ūdenī.